Het aanbod van Massagepraktijk Lianne

Lianne van Rijnsbergen van Massagepraktijk Lianne in Gameren omschrijft een goede massage als één van de manieren om lekker in je vel te zitten. ‘Ieder mens heeft elke dag van alles aan zijn hoofd en een massage is een goede optie om op een positieve manier eens in de zoveel tijd het hoofd leeg te maken.’ Benieuwd naar het aanbod? Hieronder staan de drie varianten kort uitgelegd.

massagetafel
massages

Ontspanningsmassage Gameren

De ontspanningsmassage van Massagepraktijk Lianne is een combinatie van technieken: klassiek, Zweeds en Sport. Lichaam en geest komen helemaal tot rust en daardoor is er alle ruimte voor volledige ontspanning. Het betreft geen diepe weefselmassage, de behandeling is dus niet bedoeld om de dieper gelegen spieren te bewerken. Alleen de buitenste lagen van het lichaamsweefsel worden gemasseerd. De klant ligt in het ondergoed onder een handdoek op de massagetafel. Er is keuze uit diverse oliën en sfeervolle muziek.

holistic pulsing massage

Holistic Pulsing massage Gameren

Het lichaam bestaat voor meer dan 75 procent uit vloeistof en Holistic Pulsing brengt dit in beweging. De massage is een combinatie van rollen, schudden, wiegen, pulsen en stretchen. Het lichaam wordt op een zachte manier in een prettig ritme in beweging gebracht. Gooi een steen in het water en er ontstaan golven. Als er geen belemmeringen zijn kan het water vrij stromen. Golven hebben kracht. Water vraagt zich niet af waar het iets moet veroorzaken, het is er met zijn eigen kracht en kwaliteit en daardoor is Holistic Pulsing krachtig in zachtheid. Bij de Holistic Pulsing massage wordt geen olie gebruikt en lig je gekleed op de massagetafel.

zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Gameren

Zwanger zijn is het mooiste wat er is maar tegelijkertijd fysiek enorm uitdagend. Als moeder van twee prachtige dochters weet Lianne precies wat het is en hoe fijn en welkom een massage dus is. Liggend op de linker- of rechterzij focust deze massage op het soepel maken van het lichaam, met aandacht voor benen, voeten, nek en schouders, armen en handen. Heb je genoeg van die kramp in je kuiten? Doen je heupen zeer? Met een zachte, comfortabele massage van Lianne houd je het vol!

Prijzen voor massage Gameren

Type massage Aantal minuten Prijs
Ontspanningsmassage met olie 60 min €45,-
Ontspanningsmassage met olie 90 min €65,-
Holistic Pulsing 60 min €45,-
Holistic Pulsing 90 min €65,-
Zwangerschapsmassage 60 min €50,-
Zwangerschapsmassage 90 min €70,-

Zwangerschapsmassage en kennismaking met ‘Waarom baby’s huilen’?

Ook dit is mogelijk! 90 minuten, waarvan 60 minuten een zwangerschapsmassage en 30 minuten tips over het huilen van je baby, waar je direct na de geboorte mee vooruit kunt, de kosten zijn € 100,-.
In die eerste kennismaking deel ik alles met je wat voor jou belangrijk is om te weten direct na de geboorte van je kindje. Voor vragen kun je mij bereiken op het mobiele nummer 06 218 963 01 of mailen naar lianne@massage-zaltbommel.nl. Neem ook eens een kijkje op Waarom Baby’s huilen.

Wil je een afspraak maken?

Selecteer jouw gewenste massage en kies jouw datum en tijdstip, vul je gegevens in en jouw afspraak is geboekt!
Online afspraak maken
Massagebon